43-годишна счетоводителка с бяло BMW Х5 „лети“ със 135 км/ч по улиците

43-годишна счетоводителка с бяло BMW Х5 „лети“ със 135 км/ч по улиците

Бяло БМВ, модел Х5 е запечатано от камерите на КАТ-Бургас да лети с рекордните 135 км/ч по улиците на града. Зад волана на возилото е била 43-годишната Антонина Назъкова, съобщава Флагман.бг.

С бясното шофиране именно на този джип бе оглавена класацията на ОДМВР по време на операция „Скорост“, резултатите от които КАТ отчете пред медиите. Необяснимо е защо бургазлийката, която е с висше образование и счетоводител във водеща компания, е натискала така газта, без да съобрази, че се намира в градски условия, а не на магистралата. Заради безразсъдната си постъпка Антонина Назъкова ще остане без шофьорска книжка за 3 месеца и ще бъде санкционирана с глоба от 900 до 1000 лева.

Според близки до дамата, която е сред известните и уважавани личности, бялото BMW е личната й кола и няма съмнение, че зад волана по време на „ралито“ е била именно тя. Тъй като немското возило е нейна собственост, санкциите ще бъдат изцяло за нея, освен ако не представи пред компетентните органи декларация, че друг е шофирал BMW-то на 9 май.

1271 са нарушенията на скoростта на територията на областта за последните 7 дена, отчете ОД на МВР-Бургас.

Въпреки че градът е осеян с множество мобилни камери, а патрулен екип може да се срещна на всяко място, където бургазлии си позволяват да карат по-бързо, почитателите на високите скорости продължават да влизат в колекцията от кадри на КАТ-Бургас. Освен Антонина Назъкова още двама водачи са снимани със 131 и 133 км/ч. да шофират из улиците на Бургас. Призовото първо място обаче е за нея.