6 грама кока открити в дома на собственика на „Сикретс“ Пламен Кронев

6 грама кока открити в дома на собственика на „Сикретс“ Пламен Кронев

6 грама кокаин са открити при обиска в дома на собственика на клуб „Сикретс“ Пламен Кронев, който снощи бе арестуван след като при проверка бе установено, че шофира след употреба на наркотици. Полевият тест, който му е нваправен в Трето районно е реагирал на кокаин. Последвал е обиск в дома на бизнесмена и там са открити още дози от скъпия наркотик.

Полиция проверяваше и клуба. Три полицейски патрула и Криминалистична лаборатория бяха засечени пред входа на дискотеката, която се намира в ниската част на хотел „Санкт Петербург“ на бул. „България“. Според наши източници там не са открити забранени вещества.

Пламен Кронев е задържан в ареста за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал. 3 от НК.

Предстои прокуратурата да реши дали да арестът му да бъде удължен с още 72 часа , преди той да се изправи пред съда, пише Traffic News.

Пламен Кронев е съдружник в “Сикретс” заедно с Гроздан Калинов и Пламен Данаилов. Освен чалготеката в хотел “Санкт Петербург”, тримата държат ресторант на 22 етаж и пиано бара “Бели нощи”.