8 души са в болница след сблъсъка между автобус и ТИР, дете загина на пътя Казанлък – Бургас

8 души са пострадали при катастрофата между автобус и тир на АМ „Хемус“, която стана около 15:30 часа днес на 20 км от София в посока Варна, съобщи говорителят на ЦСМП – София Катя Сунгарска.

Четирима от тях – 3 жени и един мъж са откарани в “Пирогов”, други двама в ИСУЛ „Царица Йоанна“ и още двама в УМБАЛ „Света Анна“. Всички са хоспитализирани с по-тежки травми, но не в животозастрашаващо състояние към момента на постъпването им в болниците, пише „24 часа“.

На всички се извършват допълнителни прегледи и изследвания.

Сигнал за инцидента в ЦСМП – София е постъпил в 15:40 часа. Веднага са изпратени 5 линейки, които пристигнали на място за 12 минути. В последствие е изпратена и 6 кола с медицински екип, който да се погрижи за по-леко пострадалите на място. Сред тях обаче се оказало, че има жена, която се нуждае от допълнителна помощ и е откарана в болница.

Приетите в „Пирогов“ жени са на възраст между 40 и 50 г., а мъжът е на 60 години, съобщиха от болницата.

12-годишно момче пък е починало при катастрофа на пътя Казанлък – Бургас. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Пътният инцидент е станал към 15.40 часа на пътя Казанлък – Бургас, малко преди Николаево. Според първоначалните данни при катастрофа на лек автомобил е загинало 12-годишно момче. На мястото се извършва оглед. Пътни полицаи регулират и подпомагат движението.

Трафикът към 19 часа е възстановен, посочи Фокус.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share